NL EN

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

 

Nieuws

Het laatste nieuws van Jurimark is te lezen op de nieuwspagina. Hier vindt u periodiek informatie over veranderingen binnen het merken recht, de vermeldingen van Jurimark etc.

Lees verder..

Jurimark

Tolhuis 20-12
6537 LW Nijmegen
Kvk: 09123058

Telefoon: 024-3739470
Fax: 024-3739473
E mail: info@jurimark.nl

Nieuws

Europese merkregistratieprocedures voordeliger

Met ingang van 1 mei 2009 zijn de administratieve rechten voor merkdepots voor de Europese unie fors omlaag gegaan. Waar eerst een indieningstakse en voor de registratie nog een takse betaald moest worden, is de registratietakse nu afgeschaft.

Dit betekent een prijsverlaging van circa 40 %.

Echter, wilt een Europees depot uitgroeien tot een registratie, dan blijft noodzakelijk dat geen oppositie succes heeft - anders gezegd, nog steeds is het zo dat 1 bezwaarlijk nationaal merk een Europese registratie kan nekken. Het is nog steeds alles of niets.


Het bovenstaande is bedoeld als algemene informatie. Wij helpen u graag deze informatie naar uw specifieke situatie te vertalen. Voor al uw vragen info@jurimark.nl. Wij beantwoorden al uw vragen binnen een werkdag indien per fax of e mail ontvangen.